Frumoşii cu buzunare goale (Galerie FOTO/VIDEO)

 Frumoşii cu buzunare goale (Galerie FOTO/VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Campionii României şi-au impresionat fanii prin jocul infinit mai generos decât cel etalat în ediţia curentă de Liga I, dar au rămas cu zero puncte din confruntarea cu singurul adversar accesibil din Grupa C * Calificarea în primăvara Europa League se poate juca la Bucureşti, când trupa lui Dorinel Munteanu, în caz că Baselul nu va încurca pe Manchester sau Benfica, va avea nevoie de un 1-0

Datele meciului FC Basel – Oţelul Galaţi

Goluri marcate: 2-1

Şuturi pe poartă: 4-5

Şuturi în afara porţii: 2-6

Cornere: 7-3

Ofsideuri: 3-0

Faulturi comise: 15-19

Cartonaşe galbene: 3-3

Cartonaşe roşii: 1-1

Posesie: 62%-38%

Procedeu corespunzător, nu şi bine aplicat

„Vrem să luăm mai mult de opt puncte în Liga Campionilor”, anunţa Dorinel Munteanu imediat după terminarea sezonului 2010-2011 al întrecerii domestice în care adversari i-au fost FC Timişoara şi FC Vaslui. Procedeul de la Basel a fost cel potrivit pentru a acumula „boabele” convertibile în bani şi faimă, Oţelul jucând fotbal apropiat de nivelul celei mai tari competiţii europene.

Dăruirea, acţiunile în viteză, cele câteva faze de poartă şi golul lui Pena au făcut lobby pentru un rezultat bun pe „St. Jakob-Park”, dar câteva imprecizii în defensivă şi nepunerea în practică a îndemnului neaoş şi deopotrivă trivial „Pe ei, pe mama lor!” au săltat formaţia elveţiană pe primul loc al clasamentului după prima rundă a Grupei C. Frumoşii Galaţiului au simţit pe propria piele că eficienţa primează, nu impresia artistică.

Foto/Video: Sorin Pană

Citit 970 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.