Laureații atleților veterani gălățeni

Laureații atleților veterani gălățeni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În capul listei laureaților atleţilor veterani din Galaţi se află Paul Găvănescu (45 ani), cu nu mai puțin de șase titluri de campion național obţinute anul acesta, plus două titluri balcanice, la triplusalt și lungime.

La aceeași categorie de vârstă se situează în Top Daniela Ciocan, cu două titluri de campioană naţională și tot două de vicecampioană. În plus, a ocupat locurile 4 și 5 la Campionatul European la șosea.

La +60 ani, Culai Voicu - trei titluri de vicecampion național și o evidențiere la Campionatul Balcanic de pistă.

Unul dintre decanii de vârstă, care nu se dă bătut - Cătălin Brăila (+70 ani) a avut 17 concursuri în 2022, cu locuri pe podium la 5.000 m (argint) și 100 m (bronz). A participat la 11 maratoane în acest an, cu care a atins remarcabilul număr de 104 prezențe în întreaga carieră.

Adrian Anghel are o clasare pe locul al doilea și alte două pe locul 4 la competițiile interne, precum și un loc 6 la Campionatul Balcanic.

Alte evidențieri: Adrian Preda (locul 1 și două locuri 4 în competițiile interne), Adrian Apărece (două locuri 1, la semimaraton și maraton), Teofan Spiridonescu (60 ani), Doru Paraschiv (+40 ani), Cristian Onofrei (+35 ani).

Alte participări în concursurile naționale: Alina Tecuță Gherasim, Floricica Neacșu, Aurelian Podașcă, Valeriu Cozma, Daniel Coca, Laurențiu Istrate, Marius Nicoară, Marius Buricea, Nicolae Pop, George Lipianu.

Citit 1046 ori Ultima modificare Miercuri, 28 Decembrie 2022 15:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.