Din sportul gălățean. Competiție de șah-blitz

Din sportul gălățean. Competiție de șah-blitz
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

ȘAH. La sediul Facultății de Educație Fizică și Sport din Galați au avut loc întrecerile dotate cu "Cupa șah-blitz", concurs la care au participat 16 sportivi din țară și străinătate. Turneul a fost câștigat de gălățeanul Dragoș Ștefan Leu (CS Municipal), care a obținut 6 victorii, în 7 runde, la: Maria Mohonea (CSM Galați), Aura Vorniceanu (CSM Galați), Constantin Călinoiu (Diana Galați), Alexandru Mohonea (CSM Galați), Mircea Ovidiu Lupu (CSM Galați) şi Gabriel Mîrza (Irlanda).

HANDBAL. Echipa gălățeană de prim eșalon CS Municipal a jucat duminică primul meci din "Cupa României" - etapa a II-a. Elevele antrenorului Valeriu Costea s-au impus cu scorul de 32-27 (13-11), obținând prima victorie din acest sezon. Vom reveni cu amănunte.

ATLETISM. Cel mai bun rezultat al unui atlet al Liceului cu Program Sportiv Galați, în anul 2022, a fost cel obținut de Georgiana Oprea. Pregătită de prof. Marlena Chițu, sportiva s-a clasat pe locul 4 la Campionatul Național de juniori I, în proba de 1.500 metri. Georgiana este elevă în clasa a XII-a la LPS.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 831 ori Ultima modificare Luni, 09 Ianuarie 2023 13:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.