Din sportul gălățean. „Oțelarul” Andrei Miron, la "U" Cluj

Din sportul gălățean. „Oțelarul” Andrei Miron, la "U" Cluj
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

FOTBAL. Gălățeanul Andrei Miron, fost "oțelar" de bază în echipa Galațiului, a revenit în campionatul intern. Apărătorul care, după Oțelul, a făcut istorie la Botoșani și FCSB, a ajuns în toamna trecută în Israel. Aici nu s-a putut acomoda, iar în vacanța competițională a convenit un transfer la "U" Cluj, unde speră în evoluții... pe plus. Andrei Miron are doar 28 de ani.

PATINAJ. "Am intrat pe gheață imediat după Anul Nou. Avem concurs pe 20 ianuarie, «Cupa României», la Miercurea Ciuc", ne-a spus prof. Dorin Radu, antrenorul patinatorilor de viteză de la Dunărea Galați. La antrenamentele zilnice de pe gheața Patinoarului "Dunărea" sunt prezenți toți cei care se vor întrece la Miercurea Ciuc, adică: Daniela Istrate, Cosmina Ardeleanu, Ariana Ilie, Daniel Bigu și Eleonora Arsene. Efectivul de 17 sportivi este completat de cei de la începători și avansați.

TENIS. Mâine se dă startul unui turneu de tenis organizat la Onești și Tg. Ocna, pentru copii și juniori. În concurs vor fi prezenți și doi sportivi de la Clubul Dacia - Narcisa Marcu și Mihai Leonard Mironescu.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 2796 ori Ultima modificare Joi, 12 Ianuarie 2023 20:12

1 comentariu

  • postat de comunismul
    Duminică, 15 Ianuarie 2023 01:23
    5.13.141.***
    nu prea are ce sa caute asta in afara! daca are valoare da! dar el tocmai ca este facut pentru a juca in tara mai mult! pentru acomodare! dupa aia daca confirma! sa joace in afara!
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.