Arbitrii și observatorii, pregătiți de start

Arbitrii și observatorii, pregătiți de start
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

FOTBAL. Cursul de instruire a arbitrilor și observatorilor ce vor oficia în Liga I s-a desfăşurat în Capitală. Gălățenii au fost prezenți cu arbitrul Adrian Viorel Cojocaru, arbitrul asistent Florian Vișan și observatorul Liviu Ciubotariu. Primele meciuri oficiale de fotbal din acest an au loc vineri, 20 ianuarie.

FUTSAL. Naționala de futsal a României a învins selecționata Bosniei-Herțegovina, cu scorul de  5-2, în ultimul meci de la "Futsal Week January Cup", care s-a desfășurat în Croația. Pentru "tricolori" au marcat portarul campioanei, supercampioanei și deținătoarei "Cupei României" în 2022, United Galați - Petrișor Toniță (2 goluri), alături de Mánya, Bálint și Gavrilă.

HANDBAL. Finală gălățeană la cea de-a 8-a ediție a "Transilvania Winter Cup", desfășurată la Brașov, unde junioarele III de la  ACS Lucian Bute (antrenor Daniela Goldic) au învins, în finala mică, concitadina CSM Galați (antrenor Viorel Alexandru), la limită, scor 23-22 și au cucerit medaliile de bronz. De remarcat că ambele reprezentante ale Galațiului au cedat în semifinale, după executarea aruncărilor de la 7 metri. Și două evidențieri individuale: Adnana Ancerencu (de la echipa victorioasă) - cel mai bun inter stânga și Diana Mușat (CSM) - cel mai bun pivot al turneului.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 980 ori Ultima modificare Marți, 17 Ianuarie 2023 09:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.