Din sportul gălățean. Daniel Irofte, la lotul național

Din sportul gălățean. Daniel Irofte, la lotul național
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

BOX. Lotul național de box tineret al României pregătește performanțele anului 2023 la Complexul Bascov. Printre componenții echipei naționale se află și gălățeanul Daniel Irofte de la Clubul Dunărea, medaliat cu bronz la Campionatele Europene de juniori (Albania) și campion național. În lipsa acestuia, Costel Burlacu, antrenorul gălățenilor, contează acum pe cei din "al doilea val", adică Daniel Dorofte, Florin Codreanu, Traian Jecu sau Ion Moga. Altfel, tehnicianul gălățean ne spune că face antrenamente pe unde poate. Acum, face pregătire fizică în împrejurimi la "Siderurgistul", fosta sală de judo de la Complexul "Dunărea" nu mai are căldură, iar sala proprie încă nu a devenit disponibilă.

VOLEI. În Campionatul Național de juniori activează și Combinata CS Școlar - Arcada Galați, echipă pregătită de prof. Nicușor Harabagiu și Ileana Berdilă. Această echipă a parcurs jocurile din grupă și a obținut dreptul de a evolua în Grupa Elite, ale cărei jocuri au demarat deja. Se joacă în etape săptămânale, iar alcătuirea acestei grupe arată astfel: CSS Arcada, CSS Buzău, CSS Bacău, dar și echipe din zone mult mai îndepărtate, precum Rm. Vâlcea, Bistrița sau Blaj.

TENIS. Campionatul Național de tenis U16 a avut loc pe terenurile Centrului Național din Capitală. Au participat 64 de practicanți ai sportului alb, băieți și fete, care s-au întrecut la simplu și la dublu. Tecuceanul Rareș Rugină a jucat la dublu alături de Matei Breazu (Tenis Club București) și s-a clasat pe locul al treilea.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 693 ori Ultima modificare Vineri, 20 Ianuarie 2023 13:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.