Voința Cudalbi, prima calificată în „Cupa de Iarnă”

Voința Cudalbi, prima calificată în „Cupa de Iarnă”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În plină vacanță competițională, 19 echipe din eșaloanele 4 și 5 ale Campionatului Județean participă în cea de-a zecea ediție a "Cupei de Iarnă - Nicolae Rainea". Echipele au fost repartizate în patru grupe și se joacă în sălile din tot atâtea localități.

Prima grupă, cea de la Cudalbi, și-a desemnat deja câștigătoarea. Aceasta este chiar gazda, Voința Cudalbi, care s-a calificat pentru turneul final ce va avea loc pe 12 februarie. Cudălbenii nu numai că au câștigat toate meciurile, dar au făcut-o și la scoruri categorice: 10-1 cu Răzeșii Valea Mărului, 8-1 cu Flacăra Pechea și 15-2 cu Zorile Grivița. Cu maximum de puncte și cu golaveraj 35-4, Voința se pregătește în continuare pentru testele finale.

Asociația Județeană de Fotbal, organizatorul competiției, a oferit și premii: mingi, cupe și diplome, precum și distincții individuale pentru golgheterul turneului, Costel Dumitru, de la Voința Cudalbi (foto) - cu 12 reușite și cel mai bun portar, Lucian Cojocaru (Răzeșii Valea Mărului).

În weekend sunt programate jocurile altor două grupe. Sâmbătă, 28 ianuarie, la Schela, vor juca echipele din grupa a doua, Lascăr Schela, Viitorul Slobozia Conachi, Mălina Smârdan, Voința Cișmele, Luceafărul Berești și Viitorul C. Negri. O zi mai târziu, în sala din Matca, vor juca alte cinci echipe, cele din grupa a treia: Alegria Matca, Viitorul Umbrărești, Muncitorul Ghidigeni, Gloria Ivești și Avântul Drăgănești. Meciurile ultimei grupe vor avea loc la Șendreni, pe 5 februarie.

Citit 733 ori Ultima modificare Joi, 26 Ianuarie 2023 11:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.