Din sportul gălățean. Narcisa, locul al doilea la Onești

Din sportul gălățean. Narcisa, locul al doilea la Onești
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

TENIS. Recent, la Onești, a avut loc un turneu zonal de tenis pentru sportivi de la mai multe categorii de vârstă. La Under 16, gălățeanca Narcisa Marcu a susținut trei meciuri, obținând două victorii, și a ocupat locul al doilea.

PATINAJ. "Am dat curs invitației celor de la Miercurea Ciuc și am însoțit-o pe Daniela Istrate la concursul regional desfășurat pe Patinoarul ”Vakar Lajos”. Daniela a alergat foarte bine și s-a impus în cursa de 15.000 m”, ne -a spus prof. Dorin Radu, antrenorul patinatorilor viteziști de la C.S.M. Dunărea Galați. Acesta ne-a mai spus că sunt puține șanse să participe la "Naționalele "care se vor desfășura în Germania, din motive financiare. Oricum, patinatorii gălățeni se antrenează acasă, pe pista scurtă,  evidențiindu-se Cosmina Ardeleanu, Ariana Ilie, Andra Barbu, Aris Mihai Mușat,  Daniel  Bîgu și Eleonora Arsene.

BASCHET. Micii baschetbaliști Under 13 de la CSM au jucat într-un turneu găzduit de municipiul Tulcea. Cei 14 jucători coordonați de Tudose Teodorașcu, Gelu Cazanovschi și Bogdan Bălănică, au obținut o victorie din trei meciuri, 50-48 cu CSS Bacău. În celelalte două partide, partenere au fost două echipe din Tulcea.

INSTRUIRE. În perioada 12-14 februarie, la Complexul Sportiv de la Cheile Grădiștei va avea loc cursul de instruire pentru arbitrii și observatorii ce vor oficia la meciurile din Liga a II-a de fotbal. Evident, la acest curs, vor participa și arbitri și observatori gălățeni.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 684 ori Ultima modificare Vineri, 27 Ianuarie 2023 14:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.