Oțelul, la al doilea cantonament al iernii

Oțelul, la al doilea cantonament al iernii
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Gruparea gălățeană își continuă pregătirea din pauza competițională cu un stagiu de pregătire centralizată în Turcia, acolo unde va disputa și patru partide amicale.

De luni, 30 ianuarie, până pe 10 februarie, Oțelul se va pregăti în Antalya (Turcia), unde managerul tehnic Dorinel Munteanu va pune accent pe partea tehnică a pregătirii de iarnă. După ce în prima perioadă, în cantonamentul de la Vatra Dornei, s-a pus accent pe  acumulările fizice, de această dată gălățenii vor avea de disputat și o serie de partide amicale. Adversarii nu-s cine știe ce la prima vedere, dar, pentru o echipă de Liga a II-a, așa cum este Oțelul în clipa de față, se anunță a fi partide utile în vederea pregătirii.

Iată programul complet al meciurilor amicale din Antalya: pe 1 februarie, cu Enisei Krasnoirask (locul 4 din Liga a II-a – Rusia); 4 februarie, cu KF Besa Doberdoll (locul 7 din Liga a II-a – Macedonia de Nord); 6 februarie, cu FK Olympic Tașkent (locul 6 din prima ligă – Uzbekistan); pe 9 februarie, cu SVV Ulm (locul 1 din Liga a IV-a – Germania).

După revenirea în țară, cei de la SC Oțelul vizează să mai dispute cel puțin o partidă amicală până la reluarea celor oficiale. O dată certă pentru un meci de verificare în plan local este pentru 18 februarie, cu o săptămână înainte de reluarea sezonului competițional.

Oțelul va avea de jucat încă trei etape de campionat, cu CSM Slatina (deplasare, 25 februarie), cu FK Miercurea Ciuc (acasă, 4 martie) și cu CSC Dumbrăvița (deplasare, 11 martie). După aceste trei partide se va trage linie la capătul sezonului regulat din Liga a II-a. Oțelul are nevoie să se claseze între primele șase echipe, pentru calificarea în play-off, după care să atace promovarea.

În acest moment, SC Oțelul ocupă locul al treilea (la egalitate cu Poli Iași – locul 2) în clasamentul la zi, cu 31 puncte, cu șase lungimi peste prima clasată sub linia de play-off – FK Miercurea Ciuc. În play-off se va juca în sistem de fiecare cu fiecare, tur-retur, după care primele două clasate vor promova direct, iar locurile 3 și 4 vor juca baraj de acces în Superliga cu echipele de pe locurile 13 și 14 din primul eșalon. De menționat că liderul CSA Steaua nu are drept de promovare, ceea ce o face pe Oțelul să fie, practic, deja pe loc de promovare directă.

Citit 1837 ori Ultima modificare Joi, 02 Februarie 2023 09:59

1 comentariu

  • postat de Mario
    Luni, 30 Ianuarie 2023 16:47
    89.137.136.***
    Se pare că Munteanu s a mișcat bine la transferuri...a venit și Ciobanu de la Buzău și încă un puști de la Cluj...împreună cu Ursu, Cruceru, Chirițoiu, Zivulici și posibil încă un atacant...pot fi o echipă mult mai bună și s aibă șanse f mari la promovare...depinde cât de repede se vor integra în ec
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.