HANDBAL. Gălățencele au făcut un joc curajos

HANDBAL. Gălățencele au făcut un joc curajos
Foto: Sportul Ilustrat
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Luni după-amiază, echipa de handbal feminin CS Municipal Galați, participantă în ”Liga Florilor”, a susținut primul meci din retur. Parteneră, fosta campioană CSM Rm. Vâlcea, una dintre echipele de top ale campionatului intern. Cu toate acestea, elevele prof. Valeriu Costea au reușit un joc bun, cu o abordare curajoasă, ținând scorul sub control majoritatea timpului.

Prima jumătate de repriză le-a găsit pe gălățence în avantaj pe tabelă, 3-0, 4-2, 6-5, iar la pauză a fost 10-13. Apoi a fost un ecart de patru puncte, după care din nou echilibru, 15-16. Când mai erau cinci minute de joc, ecartul era de două goluri, 21-23, dar la fluierul final tabela a arătat succesul vâlcencelor cu 26-22.

Gălățencele au beneficiat de șase aruncări de la 7 metri, dintre care cinci au fost transformate, iar oaspetele au avut două, ambele fructificate.

"Fetele se află pe o pantă ascendentă, cu mai puține greșeli. În aceeași notă ne propunem să evoluăm și duminică, 5 februarie, în deplasarea de la Craiova", ne-a spus Valeriu Costea.

Echipa aliniată și marcatoarele: Alexandra Prodan, Nicoleta Petre - Cristina Andrița (7 goluri), Mălina Bichir (1), Ana Maria Lopătaru (4), Andreea Taivan (2), Mădălina Manolache (1), Daniela Corban (3), Iulia Eiler (4), Andreea Merlă, Katarina Mancici și Iasmina Ichim.

Citit 802 ori Ultima modificare Marți, 31 Ianuarie 2023 14:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.