VOLEI. CSM Arcada și CSU Hygienium, victorii la zero

VOLEI. CSM Arcada și CSU Hygienium, victorii la zero
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Etapă favorabilă echipelor gălățene prezente în primele eșaloane de volei. Atât campionii de la CSM Arcada, cât și fetele de la CSU Hygienium au avut prestații exacte, care le-au adus victorii prețioase.

Arcada s-a deplasat în Capitală, la o echipă din a doua parte a clasamentului - Știința. Un meci ușor pentru gălățeni, un joc de pregătire în perspectiva importantelor examene ce vor urma în campionatul regulat și în play-off. Succesul le-a revenit elevilor lui Sergiu Stancu, la scorul de 3-0 (25-9, 25-20, 25-19). Startul a fost făcut de ”sextetul”: Butnaru, Lescov, Madsen, Magdaș, Rață, Smits - Cristudor (libero). Pe parcurs au mai intrat: Sobirov, Malescha și Bala. A arbitrat un cuplu bucureștean, Andrei - Mihalache, observator fiind Adrian Pustiu (Brașov), fost voleibalist care a făcut carieră la Galați.

În runda viitoare, sâmbătă, 11 februarie, ora 18:30, CSM Arcada - CSM Constanța.

* Cu același succes clar s-au impus și fetele de la CSU Hygienium: 3-0 cu CTF "Mihai I" București (25-10, 25-23, 25-23). La gălățence n-au putut evolua jucătoarele Răileanu și Hantău, iar cele care au adus victoria au fost: Ioana Ștefu, Camelia Vasile, Maria Vilău, Alexandra Iordache, Andreea Stănescu, Cristina Popoiu - Alexandra Iordan (libero). Li s-au alăturat pe parcurs: Crina Arbunea, Iulia Sava, Sara Călin și Maria Neacșu.

Cu 15 puncte acumulate în Seria Est a Diviziei A2, CSU Hygienium se află pe locul al doilea. Următorul meci - la Brăila, cu Sport Plus (echipă antrenată de gălățeanul Nicușor Harabagiu).

Citit 998 ori Ultima modificare Duminică, 05 Februarie 2023 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.