Din sportul gălățean. Bîrsănescu, cantonament în Poiană

Din sportul gălățean. Bîrsănescu, cantonament în Poiană
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

BOX. Iuli Bîrsănescu de la Box Club Bute a fost selecționat pentru Centrul Olimpic de la Brăila și se află în cantonamentul de pregătire centralizată la Poiana Brașov. "Iuli a impresionat la «Naționalele» de seniori de la Târgu Jiu, unde a câştigat medalia de bronz la categoria 60 kg. El a pierdut la puncte, la diferență mică, în fața lui Eusebiu Târzomanu, vicecampion european de tineret", ne-a spus prof. Felix Păun, antrenorul pugiliștilor de la Pechea.

Altfel, cel mai cunoscut elev al său, Cristian Ciocan, se pregătește intens și nu are de gând să se lase, vrea să mai boxeze câțiva ani. "Așteptăm de la managerul nostru să ne aranjeze un meci în primăvară", a adăugat Felix Păun.

HANDBAL. Două dintre echipele de junioare ale CSM Galați au încheiat disputele din weekend cu victorii clare. Junioarele III au învins concitadina Viitorul Oțelul cu scorul de 29-14, într-un interesant duel local. Mai strâns a fost scorul întâlnirii junioarelor I, CSM Galați - Activ Prahova Ploiești. Fetele prof. Sanda Asandei s-au impus cu scorul de 28-23 (14-13). Jucătoarele Dabija - 7 goluri, Pelin și Chiriac - câte 6 au fost principalele marcatoare.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 825 ori Ultima modificare Marți, 07 Februarie 2023 13:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.