FUTSAL. Campionii de la United și-au respectat blazonul

FUTSAL. Campionii de la United și-au respectat blazonul
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Echipa gălățeană United s-a reinstalat confortabil pe primul loc în clasamentul Ligii I de futsal, după ce și-a respectat blazonul și s-a impus, scor 4-1, pe terenul celor de la Autobergamo Deva - principala rivală din ultimii ani. A fost un succes-revanșă, întrucât la primul joc oficial din 2023, gălățenii aveau să piardă, cu această echipă, la Deva (2-4), ceea ce a însemnat și primul eșec din competițiile interne în sezonul în curs.

Revenind la meciul de duminică seară, de la Deva, United a dominat partida și s-a impus clar, chiar dacă duelul a fost aprins ca un obișnuit derbi. Golurile gălățenilor au fost reușite de Cireș, Araujo (2) - eliminat pe finalul jocului, plus portarul Petrișor Toniță. La gazde, a marcat unul dintre cei trei brazilieni proaspăt transferați, Keco.

În urma acestui succes, gălățenii se află pe primul loc în clasament, cu patru puncte avans față de Autobergamo Deva (hunedorenii au și un joc mai mult), dar și cu cinci puncte peste echipa de pe locul al treilea - FK Odorheiu Secuiesc.

Următorul meci de campionat va avea loc tocmai pe 12 martie, la Galați, cu formația din Timișoara.

Până atunci, United va avea de jucat în semifinalele "Cupei României", cu FK Odorheiu Secuiesc.

Citit 1226 ori Ultima modificare Luni, 13 Februarie 2023 14:11

1 comentariu

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.