HANDBAL. CSM Galați, a 16-a înfrângere în ”Liga Florilor”

HANDBAL. CSM Galați, a 16-a înfrângere în ”Liga Florilor”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Handbalistele CSM Galați, participante în primul eșalon - ”Liga Florilor”, continuă parcursul... înfrângerilor. A fost etapa a 17-a, cu CSM Slatina, care le-a adus gălăţencelor a 16-a înfrângere. În cel de-al 17-lea meci s-a reușit un egal: 24-24 cu HC Zalău.

Nici duminică, echipa pregătită de Valeriu Costea nu a reușit un joc mulțumitor. Gălățencele au continuat să se afle în umbra adversarei, fiind conduse tot timpul, iar la fluierul final tabela a arătat victoria oltencelor, cu 31-25 (16-13). S-a ratat și în acest meci - din poziții de singur cu portarul, dar și de la 7 metri.

Următorul meci, în deplasare, la Gloria Bistrița (în tur, la Galați, 25-41), duminică, 12 martie, campionatul întrerupându-se din cauza unor acțiuni la lotul național.

Lotul și marcatoarele gazdelor: Bianca Aron, Nicoleta Petre, Alexandra Prodan (un gol) - Daniela Corban (5 goluri), Andreea Taivan (2), Iulia Eiler (2), Iasmina Ichim, Ana Maria Lopătaru (3), Andreea Sandu (1), Andreea Merlă, Mălina Bichir (5), Katarina Mancici (3), Cristina Andrița (1), Mădălina Manolache, Ivana Djurovici și Mădălina Mureș (2).

Peste câteva zile, joi, 23 februarie, echipa gălățeană are de susținut un meci în cadrul ”Cupei României”. Parteneră îi va fi Corona Brașov, iar partida va avea loc în orașul de sub Tâmpa. Cel mai important meci din optimile de finală ale Cupei s-a disputat ieri, în Capitală, în care s-au întâlnit fruntașele handbalului feminin, CS Municipal și Rapid.

Gh. Arsenie

Citit 848 ori Ultima modificare Luni, 20 Februarie 2023 15:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.