VOLEI. Juniorii gălățeni, foarte aproape de turneul final

VOLEI. Juniorii gălățeni, foarte aproape de turneul final
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Voleiul juvenil gălățean are un parcurs bun și în acest sezon. La masculin, orașul nostru este prezent în competițiile naționale prin echipele Combinatei CS Școlar  - CS Arcada, care activează la trei categorii de vârstă: speranțe, cadeți și juniori.

La juniori, cea mai mare categorie de vârstă, lucrurile merg foarte bine. Echipa pregătită de Nicușor Harabagiu și Ileana Berdilă se află pe ”cai mari”, după ce în prima fază (sezonul regulat) s-a clasat pe locul al doilea, iar în prezent este în fruntea Seriei  I la nivelul ”Elită”, în care evoluează cele mai bune 12 echipe din ţară (împărțite în două serii).

Duminică, gălățenii au susținut meciul derbi al seriei, cu LPS Bistrița, ocupantele locurilor 1 și 2. Partida a fost controlată de juniorii noștri care, printr-un joc inteligent, s-au impus foarte clar: 3-0 (25-18, 25-18, 25-19). Bistrițenii au avut un debut de meci ceva mai inspirat, dar până la urmă echipa mai bună s-a impus de justețe.

Pentru că "sextetul" de start a mers foarte bine este demonstrat și de faptul că nu a fost efectuată nicio înlocuire. Iată cum a arătat echipa, de la primul și până la ultimul fluier al arbitrului Marian Negru (Ploiești), ajutat de gălățeanca Daniela Panaite: Eftime, Pavel, Diaconu, Poida, Chirilă, Neculai - Cohal (libero).

După acest meci, CSS - Arcada a acumulat maximum de puncte (18), iar bistrițenii au rămas pe poziția a doua, cu șase puncte mai puțin în clasament.

În următorul meci, echipa noastră va juca în deplasare la CSS Buzău (în tur, 3-1) și cu o victorie își va asigura calificarea la turneul final, unde vor merge cele mai bune șase echipe din țară.

Citit 1069 ori Ultima modificare Luni, 27 Februarie 2023 17:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.