Handbal. Valeriu Costea a demisionat!

Handbal. Valeriu Costea a demisionat!
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

HANDBAL. Prof. Valeriu Costea, antrenorul echipei CSM Galați, participantă în primul eșalon feminin de handbal, și-a prezentat demisia. El este tehnicianul care a promovat echipa în "Liga Florilor" și a pregătit-o până în etapa a 17-a (a patra a returului). Până la numirea unui nou tehnician, conducerea tehnică a echipei va fi asigurată de antrenorul secund, Relu Druțu.

HALTERE. Sportivii de la CS Școlar Galați se pregătesc zilnic în sala de la sediul unității. Primele competiții oficiale ale anului vor avea loc luna aceasta: calificările la finala Campionatului Under 20 și verificarea periodică a copiilor de 9-12 ani. Antrenoarea Mariana Bălan Toma îi va prezenta la Bascov pe Igor Pavalachi (U20) şi Ioana Bejan. "L-am înscris pe Igor la concurs cu toate că este mai tânăr cu trei ani. El a fost selecționat de Costel Dimofte din Basarabia și nu a reușit să se remarce în timpul pandemiei. Îi prevăd un viitor frumos", ne-a spus antrenoarea gălățeană.

COMPETIȚIE. În cea de-a treia etapă a Turneului play-off de tineret, handbaliștii CS Universitatea au încheiat la egalitate: 31-31, cu echipa a doua a CSM Focșani. De la gălățeni cele mai multe goluri au fost înscrise de Albu 9, Soare 6 și Andrei 5.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1583 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Martie 2023 14:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.