Din sportul gălățean. Argint și bronz la judo și atletism

Din sportul gălățean. Argint și bronz la judo și atletism
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

JUDO. Sportivele de la CS Școlar Galați continuă să aducă medalii în vitrina cu trofee a clubului. Ultimele performanțe au fost dobândite în weekend, la Campionatul Național de judo, de la Focșani, unde au concurat sportivii de la Under 21. Diana Banu (categ. 78 kg), care cu puțin timp în urmă devenise campioană la Under 18, a cucerit medalia de argint de această dată. Colega și prietena ei Andra Rianna Tăune (categ. 57 kg) a ținut aproape, cucerind bronzul.

ATLETISM. La ”Naționalele” de atletism - Under 20, gălățeanca Rebeca Ciocan a concurat în proba de 400 de metri și s-a clasat pe locul al treilea, intrând în posesia medaliei de bronz.

FOTBAL. FC Universitatea, prezentă în turneul play-out feminin (locurile 7-12), a susținut primul meci din acest an și a cedat la scorul de 1-3 în fața celor de la Piroș Security Arad. Deși au deschis scorul, prin Daniela Dumitru, gălățencele au părăsit din nou terenul învinse. Antrenorul Gabriel Călinescu a început cu ”unsprezecele”: Georgiana Bobocea - Silvia Oană, Isabel Bengescu, Ioana Sfetcu, Lavinia Bot, Diana Drosu, Georgiana Munteanu, Adelina Crăciun, Alina Cimpoieș, Mihaela Ivan și Daniela Dumitru. Au mai jucat: Beatrice Ghibrigiu, Lavinia Nica, Denisa Petean, Denisa Stoica și Iustina Druță.

Duminică, 19 martie, gălățencele vor juca în ”Cupa României” cu KSE Miercurea Ciuc, după care turneul play-out va continua cu etapa a II-a.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1205 ori Ultima modificare Duminică, 05 Martie 2023 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.