Oțelul așteaptă un stadion plin cu Poli Iași

Oțelul așteaptă un stadion plin cu Poli Iași
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Gruparea gălățeană Oţelul debutează în play-off începând din acest final de săptămână, iar reprezentanții clubului așteaptă să aibă parte de un stadion plin în etapa inaugurală, cu Poli Iași. Meciurile din această fază suscită și mai mult interes ca până acum, iar la casele de bilete de la Stadionul "Oțelul" erau deja cozi formate încă de marți. De asemenea, tichetele sunt puse la dispoziție și în sistem online.

"Sigur că pentru noi este important orice meci pe teren propriu, când avem alături cel mai minunat public din România. S-a dovedit că pe tot parcursul sezonului am avut parte de mulți fani la meciurile de acasă, iar pe teren propriu n-am pierdut niciun joc de campionat", a spus Dorinel Munteanu.

Meciul Oțelul - Poli Iași este programat duminică, 19 martie, de la ora 14:15, la Stadionul "Oțelul". La start de play-off, gălățenii pornesc cu 36 puncte, cu patru lungimi sub Poli Iași, dar bine plasați în perspectiva unui loc de promovare, pentru că au intrat în această fază cu avans de patru puncte față de Unirea Dej, respectiv, cu cinci peste Dinamo și Gloria Buzău.

Citit 2908 ori Ultima modificare Joi, 16 Martie 2023 14:26

1 comentariu

  • postat de observator
    Vineri, 17 Martie 2023 12:12
    178.138.98.***
    echipele moldovene trebuie să își împartă victoriile ! Steaua trebuie să fie imparțială deși nu trebuia să participe în play off. arbitrii vor trage cu Dinamo !!! ar trebui anulate toate rezultatele confruntării echipelor cu Steaua. Punctele ,cartonașele și accidentările de la partidele cu Steaua vo
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.