Din sportul gălățean. Înfrângere sub Tâmpa

Din sportul gălățean. Înfrângere sub Tâmpa
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

HANDBAL.  În Divizia A de handbal feminin, echipa a doua a CSM Galați a jucat la Corona Brașov unde a pierdut la 8 goluri, 21-29 (10-12). A fost echilibru timp de 20 de minute, iar în repriza a doua s-a produs desprinderea. Principalele marcatoare: Iulia Eiler 9 goluri și Andreea Merlă 5.

HALTERE. ”Cupa României” pentru juniori Under 20 la haltere, etapă de calificare pentru Campionatul Național este competiția care dă startul competițiilor naționale. Întrecerile vor fi găzduite în această săptămână de  Complexul  pentru Pregătire Olimpică de la Bascov și se va desfășura în paralel cu Criteriul Național pentru copii 9-12 ani. Costel Dimofte, președintele Comisiei Județene Galați: "La Bascov va avea loc și Adunarea Generală anuală a Federației Române de Haltere, prilej cu care se va proceda la alegerea noii conduceri. La lucrări vor participa și gălățenii Nițu Bădărău (C.S. Universitar), Mariana Bălan Toma (C.S.Școlar), Marin Otinceanu și Nicolae Mihai (CSM Dunărea) și Alexandru Dumitrescu (Siretul Piscu).

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

HOCHEI. CSM Galați a reușit să câștige primele două partide din faza a doua a Campionatului Național de Seniori la hochei pe gheață. Succesele au fost obținute, sâmbătă și duminică, în fața celor de la Sapientia U23 (locul 7 la finalul sezonului regulat). În cele două partide de la Patinoarul Dunărea nu s-a pus nicio secundă problema învingătoarei, CSM Galați a câștigat cu 7-0 (în primul meci) și 7-1 (cel de duminică). Conform calendarului competițional, CSM Galați are de jucat cu SC Miercurea Ciuc joi, de la ora 18,30, la Patinoarul Dunărea.

(Florin Radu)

Citit 919 ori Ultima modificare Duminică, 12 Martie 2023 15:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.