Din sportul gălățean. Găvănescu, record la veterani

Din sportul gălățean. Găvănescu, record la veterani
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

ATLETISM. După ce, în prima zi, Paul Găvănescu (atlet veteran de 45+ ani) a devenit campion balcanic la triplusalt, în cea de-a doua zi a câştigat săritura în lungime, stabilind un nou record al probei - 5,84 m (v.r. 5,78 m). Legitimat la Clubul Dunărea, Găvănescu și-a trecut astfel în palmares două titluri la Jocurile Balcanice de la Istanbul.

HANDBAL. În etapa a 19-a a primului eșalon feminin - ”Liga Florilor”, CSM Galați a fost întrecută de HC Dunărea Brăila la un scor categoric, 32-17 (12-8), pe teren propriu. După 18 înfrângeri (și un singur egal: 24-24 cu Zalăul), la echipa gălățeană nu se constată niciun fel de reviriment, mergând din înfrângere în înfrângere. Chiar dacă au făcut o primă repriză bună, gălăţencele au primit 20 de goluri în cea de-a doua.

FOTBAL. În turneul play-out al Ligii I feminine de fotbal, fetele de la FC Universitatea au susținut meciul etapei a doua, în deplasare. Au jucat la Tg. Mureș, cu colegele de competiție de la Ladies, și au pierdut la scorul de 0-2 (0-1). A doua nereușită a fost un autogol, iar arbitrul le-a refuzat un penalti recunoscut de toată lumea! Antrenorul Gabriel Călinescu a început în formula: Bobocea - Petcu, Bengescu, Cimpoieș, Bot, Ivan, Dică, Crăciun, Drosu, Munteanu și Dumitru. Au mai jucat Ghibrigiu, Surcică și Stoica. În etapa a treia, "universitarele" vor juca acasă cu bucureștencele de la Fair-Play.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 512 ori Ultima modificare Luni, 20 Martie 2023 16:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.