Din sportul gălățean. CSM Arcada a plecat spre Zalău

Din sportul gălățean. CSM Arcada a plecat spre Zalău
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. Jucătorii CSM Arcada au plecat joi spre Zalău, pentru meciul al doilea din turneul play-off. După o escală de o noapte la Brașov, lotul echipei campioane își va continua, vineri, parcursul spre orașul de reședință a județului Sălaj, unde sâmbătă se va disputa partida cu localnicii de la SC Municipal.

ȘAH. Darius Matei Smadu (ACS Genius) a acumulat 5 puncte din 6 runde și s-a clasat pe primul loc la Under 10, la Festivalul Internațional de la Slobozia. Gălățeanul a câștigat patru partide, iar în două a făcut remiză. La același concurs, Patrick Bocăneală s-a clasat pe locul trei, tot cu 5 puncte.

FOTBAL. Două brigăzi complete gălățene de arbitri vor conduce meciuri din Liga a III-a, care se dispută sâmbătă. La meciul Rapid Brodoc - Ceahlăul Piatra Neamț vor oficia Alexandru Burloiu - Florin Iftode și Adrian Toma, iar la Știința Miroslava - Viitorul Darabani va fluiera în premieră tecuceanul Alexandru Marin, ajutat de doi tușieri experimentați - Florian Vișan și Daniel Vlase.

ARBITRAJ. Doi arbitri gălățeni - internaționalii Lucian Năstase și George Grădinaru - vor conduce meciuri de volei din primul eșalon, în Capitală. Primul va oficia la Rapid - SCMU Craiova (masculin), iar al doilea, la Rapid - Dinamo (feminin).

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 586 ori Ultima modificare Joi, 23 Martie 2023 15:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.