VOLEI. CSM Arcada, meci dificil la Zalău

VOLEI. CSM Arcada, meci dificil la Zalău
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Campionii de la CSM Arcada revin la jocurile de campionat, după ce weekendul trecut au cedat în finala ”Cupei României”. Astfel, gălățenii vor avea de disputat cel de-al doilea meci cu SCM Zalău (în sistemul cel mai bun din trei), în sferturile de finală ale Diviziei A1 de volei masculin.

”Am avut două meciuri dificile în «Cupa României», ne-am descurcat foarte bine în primul – în care am depășit-o pe Dinamo. Din păcate, în finală, cu SCMU Craiova, jocul nu ne-a mai ajutat, iar adversarii au părut mult mai dispuși la efort. În consecință, au cucerit trofeul pentru prima dată în istoria sa. După acest episod, ne-am continuat pregătirile în vederea meciului al doilea de la Zalău, pentru a ne menține într-o bună formă sportivă. Un meci foarte important, dar și foarte dificil, în care va trebui să ne ridicăm nivelul de joc, pentru a ne califica mai departe”, sunt concluziile prof. Sergiu Stancu, antrenorul gălățenilor.

CSM Arcada are tăria și puterea de a tranșa calificarea încă de astăzi (după 3-2 la Galați), iar dacă nu va fi posibil, se va mai disputa un al treilea meci, la Galați.

Pentru meciul de astăzi de la Zalău, de la ora 18:00, echipa noastră a plecat de joi seară cu o escală la Brașov. Partida va fi arbitrată de Valentin Besoi (Rm. Vâlcea), secondat de Cristian Serei (Baia Mare).

În cazul unui eșec, se va disputa și a treia partidă, sâmbătă, 1 aprilie, la Galați. Iar în cazul unui succes al gălățenilor, CSM Arcada se va califica în semifinalele competiției, unde o va întâlni pe învingătoarea dintre Dinamo și Știința Explorări Baia Mare.

Citit 840 ori Ultima modificare Sâmbătă, 25 Martie 2023 07:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.