Din sportul gălățean. CSM II joacă la Făgăraș

Din sportul gălățean. CSM II joacă la Făgăraș
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

HANDBAL. Meciul primei echipe a CSM va avea loc joi, 30 martie, cu CS Dacia Mioveni. În schimb, va juca echipa a doua a CSM, astăzi, cu CSM Făgăraș. Meciul se va disputa în deplasare, de la ora 17,00.

Duminică, junioarele III ale CSM vor avea un meci cu o fruntașă a clasamentului – cea a puternicului club bucureștean CS Municipal. Întâlnirea va fi găzduită de Sala ”Siderurgistul”, ora 14,00.

FOTBAL.  Duminică, FC Universitatea va juca cu echipa Fair Play București în turneul play-out al Ligii I. Meciul va fi găzduit de Stadionul ”Siderurgistul”, ora 12,00.

ARBITRAJ. Meciul Recolta Gh. Doja – Farul II din Liga a III-a, ce se va disputa astăzi, va fi arbitrat de gălățenii Adrian Sava, ajutat de Daniel Gâță. Au fost ”distribuiți” și doi observatori: Liviu Ciubotariu la Dinamo Bacău – Voința Limpeziș și Mihai Păiș  la CS Afumați – Dunărea Călărași.

TENIS. Gălățeanca Gabriela Talabă Lee a evoluat pe tabloul principal al turneului profesionist de tenis (WTA) de la Boca (USA) cu premii în valoare de 25.000 de dolari, obținând o victorie și o înfrângere: 6-4, 6-4 cu Seone Mendez (Australia) și 2-6, 6-3, 3-6 cu Whitney Osuigwee (USA).

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 792 ori Ultima modificare Vineri, 24 Martie 2023 19:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.