VOLEI. CSM Arcada, nevoită să dispute al treilea meci

VOLEI. CSM Arcada, nevoită să dispute al treilea meci
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

După multe sezoane, SCM Zalău se impune în fața CSM Arcada. Sâmbătă, a fost 3-1 și după 3-2 ca succes al gălățenilor în tur, scorul general a devenit 1-1. Astfel, este nevoie de un al treilea meci – cel decisiv – pentru a stabili echipa calificată în semifinalele Diviziei A1. Acesta va avea loc în weekend, sâmbătă, 1 aprilie, la Galați, unde toată suflarea sportului gălățean speră într-un succes al campionilor ultimelor patru ediții – CSM Arcada.

Meciul de sâmbătă n-a fost deloc așa cum și-a dorit antrenorul Sergiu Stancu. Sălăjenii au avut o bună prestație, în timp ce băieții noștri au avut mai multe scăderi de ritm. Scorul a fost 3-1: 25-19, 19-25, 32-30 și 25-18.

”Sextetul” de start: Magdaș, Vilimanovici, Madsen, Butnaru, Malescha, Bala – Kantor. Au mai jucat: Cristudor, Smits, Rață, Talpă, Lescov și Mihălescu.

CSM Arcada este singura echipă care are nevoie de un al treilea meci pentru a trece mai departe. În celelalte partide au fost următoarele rezultate: SCMU Craiova – Rapid 3-2 și 3-1, Dinamo – Știința Baia Mare 3-0 și 3-0, iar Steaua – Constanța 3-1 și returul pe 29 martie.

În semifinale se va juca astfel: SCMU Craiova – Steaua/ CSM Constanța și Dinamo – CSM Arcada/ VM Zalău.

Citit 844 ori Ultima modificare Luni, 27 Martie 2023 10:51

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.