Din sportul gălățean. CSM II, victorie la Făgăraș

Din sportul gălățean. CSM II, victorie la Făgăraș
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

HANDBAL. Echipa a doua a CS Municipal Galați a jucat, sâmbătă, cu CSM Făgăraș, în deplasare. Au învins gălățencele (prof. Sanda Asandei) cu scorul de 28-26 (15-12). Raluca Tănasă a avut cele mai multe reușite (8 goluri), secondată de Sorana Chiriac (5) și Maria Frăsinel (4).

RECEPȚIE. La Tecuci a avut loc recepția unei noi baze sportive aflate în proprietatea Clubului Sportiv Școlar. Noua bază cuprinde un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis, o clădire pentru vestiare, alei pietonale și spații verzi. Suprafața totală este de 1.508 mp, iar suprafața construită a clădirii de 153,69 mp. Suprafața de joc este dintr-un covor de tartan, pe un planșeu din beton armat și balast compactat.

LUPTE.  În acest weekend, la Reșița s-a desfășurat Campionatul Național şcolar de lupte libere. Sportivii CS Școlar Galați au avut o bună evoluție, obținând locuri fruntașe. Astfel, Andreea Marin (categoria 43 kg) și Maria Valentina Țocu (53 kg) au cucerit medaliile de bronz, iar Marcel Vârgolici a ocupat locul șase. Sportivii sunt pregătiți de antrenorii Dumitru Buleandră și Octavian Berbeci.

ARBITRAJ. Meciul echipelor masculine de volei CSM Constanța - Steaua, de miercuri, 29 martie, va fi "observat" de gălățeanul Nicolae Marin.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 739 ori Ultima modificare Luni, 27 Martie 2023 14:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.