Din sportul gălățean. Cristina Neagu vine la Galați

Din sportul gălățean. Cristina Neagu vine la Galați
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

HANDBAL. Miercuri, publicul gălățean amator de handbal are prilejul să o vadă la lucru pe marea jucătoare Cristina Neagu. Ea va juca, cu echipa sa, CSM București, în Sala "Dunărea", cu gălățencele de la CS Municipal, la ora 18,00.

FOTBAL. Echipa feminină FC Universitatea Galați a susținut meciul etapei a treia a turneului play-out (Liga I) pe teren propriu, în compania băimărencelor de la Fair-Play București. Un meci în care fetele noastre au dominat mai mult decât altă dată, însă mult așteptatul gol nu a venit. Au fost ocazii peste ocazii, lovituri libere și o bară (prin Ioana Sfetcu), dar meciul s-a dus spre 0-0 până în ultimele minute. După minutul 70, însă, Ioana Stancu (jucătoare de lot național) a profitat de unele stângăcii în tabăra gazdelor și a punctat de două ori, pentru un scor mincinos 0-2 (0-0).

NATAȚIE. Bazinul din Bacău a găzduit faza regională a Campionatului Național de natație. Gălățeanca Erica Maria Grigore a concurat în patru probe, 200 m liber și 200 m mixt, cu baremurile de calificare rezolvate, 50 m fluture, unde a obținut locul 3, și 100 m liber. Cealaltă sportivă de la CSM, pregătită de Mihaela Hodină și Mihaela Bîrligea, care a reușit să realizeze baremurile de calificare a fost Anca Andreea Pintilie, în probele de 400 m liber și 200 m mixt, la categoria 13 ani. Anca a reușit, de asemenea, să se califice în finală la 100 m spate și 100 m liber.

HOCHEI. Turneul de hochei "Allianz-Țiriac Internațional Trophy" și-a desemnat câștigătorii la categoria U12. Clubul Dunărea Galați, aflat printre protagoniste, s-a clasat pe locul al treilea. Bilanțul micilor noștri jucători a fost de patru jocuri câștigate și două înfrângeri. Meciul decisiv a fost pierdut la shoot-out, după 0-0 în timpul regulamentar, adversară fiind echipa italiană Fisg Veneto, câștigătoarea competiției.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 2506 ori Ultima modificare Marți, 28 Martie 2023 14:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.