Din sportul gălățean. Meciul Arcada - Zalău se va juca luni

Din sportul gălățean. Meciul Arcada - Zalău se va juca luni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

VOLEI. Programat inițial pentru 1 aprilie, meciul masculin de volei dintre CSM Arcada și SCM Zalău se va disputa luni seară, 3 aprilie, ora 20,00, la Sala ”Dunărea”. Este partida decisivă pentru calificarea în semifinalele primului eșalon.

ATLETISM. La București s-au desfășurat finalele Campionatului Național de aruncări lungi. Sportivele din Tecuci au fost la înălțime și au obținut rezultate excelente: Maria Leca (CS Școlar) a devenit campioană națională la aruncarea discului, categoria copii II cu performanța de 22,70 m; Alexandra Druță - locul II și vicecampioană națională la aruncarea ciocanului de 3 kg, categoria U16, cu performanța de 43,65 m, și medalie de bronz la aruncarea discului de 1 kg, cu performanța de 32,08 m; Daria Șărban (CSS/CSU Galați) - vicecampioană națională la aruncarea discului (1 kg) - Under 16, cu 37,36 metri.

LUPTE. La Piatra Neamț este programat în acest weekend turneul final al Campionatului Național de lupte pentru juniori - Under 15. În competiție vor fi prezenți și sportivi ai Clubului Vyp Guard Tecuci, pregătiți de antrenorii Lucian Pădure și Dumitru Ghețu. Între cei ce vor concura se află David Militaru - campionul ediției trecute, Luca Stoian, Sebastian Brăilescu, Louis Hurmuz și Dezire Lefter.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 695 ori Ultima modificare Joi, 30 Martie 2023 15:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.