Din sportul gălățean. Victorii în Liga a III-a

Din sportul gălățean. Victorii în Liga a III-a
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

FOTBAL. Cele 2 echipe gălățene din eșalonul al treilea de fotbal au încheiat victorioase în etapa a doua a turneelor finale. Sunt două victorii cu o cotă sporită de valoare întrucât au fost obținute în deplasare.

Unirea Braniștea  s-a impus la Aerostar Bacău cu 1-0 prin golul marcat de Țopa, în timp ce succesul lieștenilor de la Sporting a fost și mai clar: 2-0 la Focșani (marcatori Dima și Călin). Vom reveni cu amănunte.

HANDBAL. Băieții de la CSU au încheiat cu o victorie Turneul play-off tineret. Au întâlnit echipa a doua a CSM Bacău, de care a trecut cu scorul  de 41-31. Principalii amrcatori: Albu și Soare – câte 7 goluri, Ionescu 6 și Bădărău 4.

VOLEI. Echipa feminină CSU Hygienium Galați (Seria Est) a jucat pe Litoral la turneul de calificare penatru promovarea în primul eșalon, unde a înregistrat rezultatele: 3-0 cu CSM Focșani, 0-3 cu CSM Constanța și 3-0 cu Sport Plus Brăila. Cu cele două victorii, gălățencele s-au clasat pe locul al doilea și, împreună cu CSM Constanța s-au calificat în turneul de promovare ce va avea loc luna viitoare, alături de primele două clasate în Seria Vest.

Antrenoarele Adriana Dudnic și Ileana Berdilă au folosit în acest turneu jucătoarele: Sorina Răileanu, Camelia Vasile, Andreea Stănescu, Sara Călin, Cristina Popoiu, Maria Vilău, Ioana Ștefu, Alexandra Iordan, Diana Hanțău și Iulia Sava.

 Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 1092 ori Ultima modificare Duminică, 09 Aprilie 2023 18:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.