Din sportul gălățean. Andreea Mitu, salt spectaculos

Din sportul gălățean. Andreea Mitu, salt spectaculos
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

TENIS. Jucătoarea de tenis din România cu saltul cel mai impresionant în clasamentul jucătoarelor profesioniste este Andreea Mitu (ex-Dunărea Galați). Ea a ajuns în semifinale la turneul ITF de la Murska Sobota (Slovenia), dotat cu premii de 40.000 de dolari, motiv pentru care a urcat 103 locuri, până pe 630.

În ceea ce privește podiumul mondial, acesta a rămas neschimbat. Lider este poloneza Iga Swiatek, cu un avans de 2.030 puncte faţă de ocupanta locului 2, bielorusa Arina Sabalenka. Pe locul 3 se află americanca Jessica Pegula.

ARBITRAJ. La câteva meciuri din Liga a II-a și Liga a III-a de fotbal vor oficia gălățeni. La Progresul Spartac București - Ripensia Timișoara va fi arbitrul asistent Daniel Vlase, în timp ce la partida Viitorul Darabani - Știința Miroslava va fi o brigadă complet gălățeană: Adrian Sava - Florin Iftode, Florian Vișan. Doi observatori gălățeni se vor afla la Farul II Constanța - Gloria Albești: Daniel Burloiu și Simona Rența.

FOTBAL. Șase foste jucătoare care au reprezentat culorile FC Universitatea Galați în Liga I continuă să evolueze în eșalonul al doilea. Acestea sunt: surorile Alexandra și Elena Ivan, Monica Bențoiu, Alexandra Condrea și Tabita Croitoru - la Liceenii Topologu, respectiv, Valentina Ivan, la echipa din Roman.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 852 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Aprilie 2023 13:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.