Din sportul gălățean. Meci amical, pe Litoral

Din sportul gălățean. Meci amical, pe Litoral
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

VOLEI. În cadrul pregătirilor pentru finala națională Divizia A1, voleibaliștii CSM Arcada au susținut un meci de verificare cu colega de eșalon CSM Constanța. Întâlnirea a avut loc pe Litoral și s-a încheiat cu scorul de 2-1 în favoarea oaspeților (înțelegerea a fost de trei seturi).

RUGBY. Liga Națională (grupa a II-a) a programat un meci pentru echipa gălățeană C.S Municipal. Elevii antrenorilor Marius Secuianu și Eugen Popa au jucat pe teren propriu, cu RC Grivița București, pe care au învins-o cu scorul de 14-10, după 0-7 la pauză. Punctele au fost realizate de Onofrei – 3 lovituri de pedeapsă și Justian Tăchel – încercare. În weekend, CSM se deplasează la Știința Petroșani.

FOTBAL. În etapa a V-a a turneului play-off de fotbal feminin, FC Universitatea Galați a jucat ieri la prânz în deplasare, cu CSM Alexandria. Au învins gazdele cu scorul de 7-1, cu un scor strâns la pauză: 2-1. Golul oaspetelor l-a marcat, de ziua ei onomastică, Georgiana Munteanu. Echipa aliniată: Georgiana Bobocea – Beatrice Ghibrigiu, Issabelle Bengescu, Lavinia Bot, Andreea Surcică, Mihaela Ivan, Alexia Dică, Adelina Crăciun, Diana Drosu, Denisa Petean (Denisa Stoica) și Georgiana Munteanu.  Următorul meci va fi tot în deplasare, la Piroș Security Arad.

grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 624 ori Ultima modificare Duminică, 23 Aprilie 2023 14:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.