Din sportul gălățean. Buzoiencele, ținute în șah!

Din sportul gălățean. Buzoiencele, ținute în șah!
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HANDBAL. Jucătoarele de la CSM au făcut, din nou, o primă repriză bună, dar au pierdut cu 25-35 (16-15) la Gloria Buzău, într-o partidă care a contat pentru etapa a 22-a, a "Ligii Florilor" la handbal. După primele 30 de minute, în care s-au aflat în dezavantaj, gazdele s-au impus în final la o diferență de zece goluri. Cele mai multe goluri ale gălăţencelor au fost marcate de Cristina Andrița (9), celelalte jucătoare fiind: Prodan, Micu și Petre (portari) - Lazăr (1), Lopătaru (3), Merlă, Eiler, Bichir (3), Prescură (2), Sava, Taivan (1), Ichim (1), Manolachi (3), Mancici, Sandu (2).

"Într-adevăr, fetele au făcut o repriză foarte bună, una dintre cele mai reușite, surprinzându-le pe adversare. Am condus cu un gol la pauză și chiar până în min. 40, cu scorul de 21-20. Din păcate, după acest minut, s-au accidentat două fete din primele șapte, între care și Andrița, iar potențialul nostru a scăzut. Din start ne-a lipsit și titulara Daniela Corban (având unele probleme medicale). În aceste condiții am fost nevoită să introduc în teren jucătoare foarte tinere, mai puțin experimentate", ne-a declarat antrenoarea Daciana Balaban.

CSM Galați va disputa următoarea partidă pe 3 mai, când va primi vizita puternicei echipe Rapid București, participantă în cupele europene.

VOLEI. La meciul echipelor feminine de volei CSM Târgoviște - CSM Lugoj, observator a fost gălățeanul Florin Dimachi. Întâlnirea a contat pentru semifinalele Diviziei A1, în care finaliste au devenit târgoviștencele.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 547 ori Ultima modificare Luni, 24 Aprilie 2023 17:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.