Marius Stan către jucători: „Spălaţi imaginea Oţelului!”

Marius Stan către jucători: „Spălaţi imaginea Oţelului!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Şedinţă explozivă după înfrângerea dură din judeţul vecin, roş-alb-albaştrilor fiindu-le reproşată, pe un ton foarte ridicat, atitudinea din acea partidă * Şeful clubului admite că, după meci, a încurcat autocarul şi era să plece la Bucureşti cu mijlocul de transport al televiziunii care a transmis partida *

„E greu de digerat”

Dorinel Munteanu şi Marius Stan păreau îndoliaţi la conferinţa de presă de ieri în care urmau să vorbească despre partida de sâmbătă, cu Unirea Urziceni.

Este drept, le decedase cheful de a mai visa la prima poziţie în clasament după execuţia de pe terenul lui FC Vaslui (n.r. – scor 4-0) şi parcă le pierise şi vocea.

„Încercăm să ne păstrăm calmul, ce să mai facem acum?!”, a încercat o explicaţie directorul general al Oţelului în momentul în care ziariştii au sesizat liniştea uşor ciudată din discursul celor doi.

„Nu se poate uita, şi este greu de digerat ce s-a întâmplat luni seară! Am crezut că, la câte mi s-au întâmplat de-a lungul timpului, nimic nu mă mai poate afecta. Nu credeam că mă mai poate marca ceva şi constat cu surprindere că m-am înşelat”, a adăugat Stan. 

Fără amenzi

Responsabilii „oţelari” sunt şi la un pas de a răguşi după şedinţa de acum două zile în care geamurile vestiarului au fost aproape de a se prăbuşi în curtea stadionului.

Marius Stan şi Dorinel Munteanu i-au luat la rost pe roş-alb-albaştri pe un ton foarte ridicat, însuşi conducătorul grupării locale de Liga I admiţând că „decibelii au trecut de ferestrele vestiarului”.

Ce li s-a reproşat lui Sergiu Costin şi compania? Atitudinea fără precedent în acest sezon de la partida din judeţul vecin, făcându-se şi nominalizări, dar nu s-au luat măsuri împotriva jucătorilor.

„Ce s-a discutat rămâne acolo”, a spus Stan şi nici antrenorul n-a dorit să dea din casă: „Am făcut o analiză după deplasarea de la Vaslui şi păstrez concluziile doar pentru mine şi pentru echipă.” 

„Dom’le, nu-i autocarul tău!”

Şeful Oţelului a mărturisit în schimb că, la finele jocului de luni, a încurcat mijlocul de transport pentru a se întoarce acasă.

„Eram atât de abătut că am urcat în autocarul televiziunii de la Bucureşti. Oprisem la un PECO şi mi-am luat ceva de mâncare, mi-am pus sacoşa pe scaun şi plecam cu ei. M-au abordat ei: ”, rememorează gălăţeanul care le-a cerut fotbaliştilor să se revanşeze sâmbătă, cu Unirea.

„Au obligaţia să se remonteze şi să demonstreze că a fost numai un accident. Ei au fost acolo, nu noi! De pe margine nu putem influenţa evoluţia lor. Aşa că au datoria şi obligaţia morală să-şi refacă imaginea proprie şi a clubului, până la urmă, pentru că au creat un deficit de imagine colosal”, a conchis Marius Stan. 

Citit 1333 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.