Braniștea, sezon încheiat cu victorie

Braniștea, sezon încheiat cu victorie
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

În primul său an în eșalonul al treilea, Unirea Braniștea a întrecut toate așteptările, încheind cu o victorie: 3-2 cu CSM Rm. Sărat, în ultima etapă de play-off. Meciul a avut loc sâmbătă seară, pe terenul din Liești, în care gazdele de la Unirea au fost la conducerea partidei. Pe lângă cele trei goluri, care le-au adus victoria, au mai avut câteva ocazii clare. La pauză scorul a fost de 1-0, prin reușita semnată de Docuz, iar la reluare au mai punctat Răducan și D. Cireș. Echipa aliniată: Butunoiu – Popa, Enache, Manea, Hilohi – Postelnicu, D. Cireș – Oniciu, Duțu, Docuz – Gherase. Au mai intrat: Gâță, M. Cireș, Răducan, Spânache și Dima.

Podiumul final arată astfel: 1. Metalul Buzău 58 puncte, 2. Rm. Sărat 56 p, 3. Braniștea 54 puncte.

Următoarele săptămâni vor continua cu antrenamente și jocuri de verificare, iar după vacanță reunirea lotului pentru sezonul viitor va fi programată pentru data de 10 iulie.

*Interesant duel gălățean al antrenorilor de la Viitorul Ianca (Viorel Tănase) și Sporting Liești (Cătălin Savu), pe terenul din Ianca – meci încheiat la egalitate, 1-1 (1-0). Lieștenii au fost mai inspirați în mitanul al doilea, când au egalat prin Munchiu, în urma unui corner executat de Iordache. Pentru Ianca marcase Dima din lovitură liberă de la 18m.  După acest egal, podiumul din play-out (cu o etapă înainte de final): 1. Liești 49 puncte, 2. Focșani 47 p, 3. Ianca 39 puncte.

Lieștenii au jucat în formula: Cilighidreanu – Ștefănescu, Munchiu, Maftei, Dima – Iordache, Chiriac (Mihu), Crihană,  Al. Stan – Grigoraș, Costea.

Ultimul meci, sâmbătă, acasă, cu Dinamo Bacău.

Citit 1882 ori Ultima modificare Luni, 22 Mai 2023 08:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.