Rebeca Ciocan, bronz la „Naționale”

Rebeca Ciocan, bronz la „Naționale”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

ATLETISM. În Capitală s-au desfășurat întrecerile Campionatului Național de atletism. Gălățeanca Daria Rebeca Ciocan (antrenată de tatăl său, Nicolae Ciocan) a concurat în proba de 400 m și a terminat pe locul al treilea, încununat cu medalia de bronz. A concurat și în ștafeta de 4x400 m, care a stabilit cea mai bună performanță europeană. Este legitimată la CSM Galați.

FOTBAL. FC Universitatea a susținut penultimul meci din actualul sezon (play-out) al Ligii I feminine de fotbal, în deplasare, la Femina, Baia Mare, de care a fost învinsă cu scorul de 4-0 (1-0). Ultimul meci are loc în weekend, acasă, cu CSM Alexandria.

HANDBAL. Întrucât în weekend s-au disputat meciurile finale ale ”Cupei României” – trofeu câștigat de CSM București -, ultima etapă a ”Ligii Florilor” va avea loc la finalul acestei săptămâni. În ultimul meci al gălățencelor de la CS Municipal, adversară va fi HC Zalău, iar partida se va disputa în deplasare.

ARTE MARȚIALE. Sportivii de la Vipguard Tecuci au urcat pe prima treaptă a podiumului de premiere la ”Cupa DFS Tellur”, la kickboxing. Competiția a adunat peste 400 de luptători amatori, fete și băieți, și a fost găzduită de orașul Buzău. Sportivii tecuceni, pregătiți de sensei Luis Turcu, au obținut trei medalii de aur pentru primul loc la seniori.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 626 ori Ultima modificare Luni, 22 Mai 2023 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.