În weekend, „Cupa României”, la Galați

În weekend, „Cupa României”, la Galați
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

BADMINTON. Sala ”Siderurgistul” va găzdui, sâmbătă și duminică, întrecerile de badminton pe echipe pentru ”Cupa României”. Galațiul va fi prezent cu două echipe – CS Universitatea și Siderurgistul.

HANDBAL. Ieri s-au disputat primele meciuri din turneul final al Campionatului Național al junioarelor III, găzduit de orașul Bistrița. Echipa gălățeană a CSM a jucat cu CSM București și a câștigat la scorul de 26-25.

Astăzi și mâine, gălățencele vor întâlni Academia Junior Ploiești și Energetic Rm. Vâlcea.

BOX. Gălățeanul Iuri Bârsănescu, antrenat de Felix Păun, a obținut zilele acestea două succese notabile. A cucerit ”Cupa României” la categoria 60 kg în turneul desfășurat la Brăila și a câștigat Turneul de la Alicante (Spania) la aceeași categorie.

”Sportivul a reprezentat CSM Brăila, după ce cei de la Dunărea Galați au refuzat să-l înglobeze în echipa sa”, a declarat tehnicianul de la Box Club Bute din Pechea.

Altfel, Cristian Ciocan se află, de două luni, în pregătire și așteaptă un nou meci la profesioniști, la antrenamente revenind și Herman Gutter, refăcut după o intervenție chirurgicală.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 595 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Mai 2023 18:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.