Din sportul gălățean. „Tricolorii”, debut cu stângul!

Din sportul gălățean. „Tricolorii”, debut cu stângul!
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. Sâmbătă seară a avut loc primul meci al ”tricolorilor” români în Grupa A a competiției continentale ”Golden League”. Întâlnirea s-a disputat în Portugalia cu selecționata acestei țări, care s-a impus cu scorul de 3-0. În celălalt joc din grupă, Turcia – Danemarca 3-0. Următoarele partide vor avea loc tot în deplasare, cu Danemarca (31 mai) și Turcia (4 iunie). Meciurile retur sunt programate în zilele de 10, 14 și 18 iunie, la Brașov. Reamintim că din lotul nostru fac parte și patru jucători de la campioana CSM Arcada: Bala, Rață, Butnaru și Kantor, dar și selecționerul Sergiu Stancu și fizioterapeutul Eugen Pascale.

BASCHET. Meciurile ”Cupei României” la baschet 3X3 se vor disputa în Capitală, astăzi și mâine. Galațiul va fi reprezentat de o echipă a CS Municipal.

RUGBY. În etapa a 8-a a Diviziei Naționale de rugby, gălățenii de la CS Municipal s-au deplasat în Capitală pentru întâlnirea cu Rugby Club Grivița. Până la urmă, partida nu s-a disputat, bucureștenii având mulți jucători indisponibili, iar arbitrii au consemnat forfait la scorul de 5-0. În următorul meci, gălățenii vor primi vizita echipei Știința Petroșani, ocupanta locului al doilea.

FOTBAL. Ieri, pe terenul de la ”Siderurgistul” s-a disputat ultimul meci din turneul play-out al Ligii I de fotbal feminin. Echipa noastră FC Universitatea a întâlnit CSM Alexandria, teleormănencele impunându-se cu scorul de 5-1 (2-0). Golul gazdelor a fost înscris de Lavinia Bot, din lovitură liberă. A fost ultimul meci în Liga I feminină, ”universitarele” urmând să evolueze în eșalonul secund în viitorul sezon.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 719 ori Ultima modificare Duminică, 28 Mai 2023 14:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.