Din sportul gălățean. Al doilea eșec la zero

Din sportul gălățean. Al doilea eșec la zero
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. Selecționata masculină de volei a României a disputat al doilea meci din competiția continentală "Golden League". Meciul a avut loc în Danemarca, în orașul Middelfart, în compania selecționatei acestei țări. Au învins danezii, cu scorul de 3-0. Duminică, 4 iunie, "tricolorii" se vor afla în Turcia, unde vor întâlni jucătorii acestei țări.

FOTBAL. La meciul de baraj pentru Liga a II-a de fotbal SC Popești Leordeni - CS Afumați vor oficia doi arbitri asistenți gălățeni - Daniel Vlase și Florian Vișan.

PATINAJ. "Am început să ne pregătim de o lună. Facem antrenamente pe uscat, pe role, sală de forță, biciclete. Pregătim astfel sezonul pe role și vom participa la concursuri pe asfalt. La pregătiri participă majoritatea sportivilor care pot emite pretenții la concursurile oficiale, în frunte cu Daniela Istrate. Mai vin zilnic la antrenamente Cosmina Ardeleanu, Ariana Ilie, Andra Bratu, Daniel Bîgu, Aris Mihai Mușat și Eleonora Arsene. La întrecerile naționale li se va alătura Mihail Filip Woicik, acesta pregătindu-se acum în Germania", ne-a spus prof. Dorin Radu, antrenorul patinatorilor de viteză de la Dunărea Galați. Acesta ne-a mai spus că gălăţenii nu au putut participa la primul concurs al anului, la Brașov, dar vor fi prezenți la "Naționalele" din august, de la Cluj-Napoca.

Grupaj realizat de Gh. Arsenie, M. Petrescu

Citit 697 ori Ultima modificare Vineri, 02 Iunie 2023 13:48

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.