„Vrem încă o echipă din Liga I”

„Vrem încă o echipă din Liga I”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Ne-a declarat antrenorul Viorel Tănase, înaintea meciului de astăzi, cu Sportul Studenţesc, din "Cupa României"

Astăzi, de la ora 16,00, FCM Dunărea (Liga a II-a), va susţine un meci foarte important, cu Sportul Studenţesc, din primul eşalon, în cadrul      şaisprezecimilor de finală ale "Cupei României".

"Este, într-adevăr, un joc important, întrucât băieţii îşi pot măsura forţele cu o echipă de prim eşalon. Am pregătit cu  atenţie  această partidă pe care o vom aborda cu gândul la victorie. Vrem să aducem încă o echipă de Liga I la Galaţi, în optimile Cupei. Ar fi o răsplată a eforturilor  depuse", ne-a declarat tehnicianul gălăţean Viorel Tănase.

Ultimul antrenament în vederea confruntării de astăzi, cu echipa din "Regie" a avut loc ieri după-amiază, la ora meciului. După antrenament şi masa de seară, s-a intrat în cantonament, în care a fost analizat în detaliu jocul adversarilor de astăzi.

FCM Dunărea are, în continuare, două disponibilităţi - Florea şi Velescu, în schimb se va putea conta pe aportul lui Cârjan  şi Cristescu.  În aceste condiţii, echipa probabilă ar putea arăta astfel: Pârvu - Cristescu (Radu), Marin, Căldăraru, Popescu - Coinac (Avram), Cristea, Bostan (Eni), Vali Munteanu (Bârlădeanu) - Cârjan (Chelaru) Enache.   

Partida va fi condusă de următoarea brigadă de arbitri: Lucian Ruxandu (Sf. Gheorghe) - asistat de Cristian Nica (Ploieşti) şi Stelian Slabu (Braşov); rezervă - Dan Burcă (Mangalia); observatori federali: Marian Dorobanţu (Rm. Sprat) şi Ion Dănciulescu (Târgovişte).

Citit 1148 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.