Medalie de argint la FOTE

Medalie de argint la FOTE
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Din sportul gălățean

HANDBAL. Olimpica Ana Maria Gavrilă a jucat pentru aur  la FOTE (Festivalul Olimpic al Tineretului European). Naţionala de handbal junioare a României s-a calificat entuziasmant în finala de la FOTE Maribor (Slovenia). ”Tricolorele” antrenate de Marius Dănuleţ, pentru care a evoluat şi junioara de la ACS Lucian Bute Galaţi, au surclasat Olanda în semifinale, scor 32-20 (15-7) și și-au asigurat medaliile de argint. În finală, România a fost învinsă de Franța cu scorul de 32-27.

ARBITRAJE. În meciul Farul Constanța – Poli Iași, disputat ieri pe Litoral, au oficiat doi gălățeni. Unul dintre arbitrii asistenți a fost Florian Vișan, în timp ce Adrian Viorel Cojocaru s-a aflat în camera VAR.

BASCHET. Reprezentativa de baschet a țării noastre a debutat cu dreptul la ”Universiadă”. România, cu gălățeanul, dar și jucătorul David Stan, Cătălin Ștefănescu antrenor secund, a învins cu 81-62 selecționata Mongoliei.

România face parte din Grupa B a turneului de baschet a Jocurilor Mondiale Universitare, competiție găzduită de orașul Chengdu (China).

Citit 632 ori Ultima modificare Duminică, 30 Iulie 2023 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.