Gălățenii vâslesc pe Lacul Bascov

Gălățenii vâslesc pe Lacul Bascov
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Concursurile oficiale la caiac canoe ale lunii august au început pe Lacul Bascov, acolo unde s-au desfășurat Campionatele Naționale Școlare. La întreceri au participat vâslași din 14 cluburi din țară, printre care și gălățenii de la CS Școlar. După întreceri deosebit de disputate, vâslașii noștri s-au clasat pe locul al cincilea – sub așteptările antrenorilor Adina și Adrian Maftei.

Dintre elevii acestora s-au remarcat Dragoș Zimblischi și Matei Ursachi, câștigători ai curselor de canoe 1 - 1.000 m, respectiv, caiac 1 – 200 m. Cei doi au mai ocupat și locurile secunde la 500 m, respectiv, 1.000 m. Colegul acestora, Daniel Tăbăcaru, a obținut două locuri 3 la canoe 2 - 200 și 500 m juniori mari, tot locul trei revenind și echipajului Vlăduț Leopa/Luca Gherasu la canoe 2 - 13/14 ani.

Următoarea competiție din sesiunea august de pe Lacul Bascov este Concursul Primavera - campionat național de caiac canoe pentru juniori mici și cadeți. CS Școlar Galați contează pe  Andrei Costeanu și Dragoș Zimblischi, componenți ai loturilor de perspectivă. La rândul lui, antrenorul Mihai Munteanu de la Dunărea speră în rezultate bune pentru ”speranța” Ioana Sandu, dar și pentru mai experimentatul Dănuț Ștefan Drăgan.

Citit 559 ori Ultima modificare Miercuri, 09 August 2023 09:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.