CSM Arcada va juca în Spania

CSM Arcada va juca în Spania
Antrenorul Tănăsescu, alături de brazilianul nou-venit Theo Lopez
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

VOLEI. La sediul Confederației Europene de Volei s-a hotărât ca meciurile grupei principale a Champions League, din care fac parte CSM Arcada, Mladost Zagreb (Croația) și Guaguas Las Palmas (Spania) să se dispute la Las Palmas, în perioada 24-26 octombrie. Arcada va juca în primele două zile, cu Guaguas și Mladost Zagreb, iar celelalte două se vor întâlni în ultima zi.

AMICALE. Lotul național masculin de volei, al cărui selecționer este antrenorul gălățean Sergiu Stancu, va susține în campania pregătirilor pentru Campionatul European încă 4 meciuri. Partenere sunt selecționatele Cehiei (11-12 august) și Finlandei (19-20 august), iar meciurile au loc la Brașov. Cu câteva zile în urmă, ”tricolorii” și-au măsurat forțele în compania Selecționatei Macedoniei de Nord, cu care au încheiat la egalitate de victorii: 3-0 și 1-3.

TENIS. La Onești a avut loc un turneu național A pentru juniorii Under 16. Mihai Leonard Mironescu (Clubul Dacia Galați) s-a numărat printre protagoniști, a obținut câteva importante victorii cu care a ajuns până în semifinalele turneului, meci pe care l-a pierdut în fața tecuceanului Rareș Rugină (în foto, dreapta), în două seturi.

Citit 513 ori Ultima modificare Joi, 10 August 2023 14:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.