Gălățeni la lotul național

Gălățeni la lotul național
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

CAIAC CANOE. "Lotul național de juniori mari la caiac-canoe a fost format în  mare parte. Așteptăm validarea de către Biroul Federal. Ne-am îndeplinit obiectivele de performanță", a declarat Adrian Maftei, antrenorul vâslașilor de la CS Școlar Galați. Iată rezultatele sportivilor gălățeni: Dragoș Zimbilschi - locul 1 la canoe 2 - 1.000 m și locul 2 la 500 m; Anamaria Chiroșcă - locul 1 la 500 și la 200 m; Matei Ursachi - locurile 1 la caiac 1 - 1.500 și 1.000 m. De remarcat, acesta a îndeplinit condițiile de a fi selecționat în lotul național ca Zimbilschi și Chiroșcă, deși este mai mic cu doi ani decât limita de vârstă. Matei Ursachi a concurat și la juniori mici, a câștigat cursa de caiac 1 - 1-000 m, iar colega sa, Sofia Gherase, a sosit pe 5 la canoe 1 - 500 metri.

ATLETISM. Lotul național pentru mitingul de la Budapesta cuprinde 19 sportivi (12 fete și 7 băieți). Aici vor avea loc întrecerile Campionatului European, iar conducătorul delegației României este tecuceanca Oana Mușunoiu-Pantelimon, medaliată cu bronz la JO de la Sydney (2000).

VOLEI. Echipa masculină de volei a țării noastre, care se pregătește pentru participarea la "Europene", susține în aceste zile - vineri, sâmbătă și duminică - încă trei meciuri de verificare, în compania Finlandei. Jocurile au loc la Brașov, unde se desfășoară și cantonamentul "tricolorilor".

Citit 410 ori Ultima modificare Miercuri, 16 August 2023 14:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.