Unirea Braniștea va juca de acum Acasă!

Unirea Braniștea va juca de acum Acasă!
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Ceea ce s-a petrecut la Braniștea în cursul acestei săptămâni poate fi socotit drept un eveniment important. Chiar unul istoric. Este pentru prima dată când în această localitate s-a procedat la omologarea unui teren de fotbal pentru Liga a III-a de către reprezentanții federali.

Lucrurile la Braniștea s-au petrecut foarte rapid. Mai întâi, a fost amenajat terenul de joc, cu un gazon de calitate, dar pentru ca acest spațiu să poată găzdui un meci de fotbal de nivel național era nevoie și de alte anexe. S-a hotărât ca acest lucru să se poată face chiar din acest sezon. În câteva săptămâni, s-a rezolvat totul. Au fost aduse două containere necesare pentru vestiare şi s-a amenajat spațiul pentru arbitri. De asemenea, s-a făcut un efort și pentru amenajarea tribunelor, trei la număr, cu 550 de locuri, din care 240 pe scaune.

La capătul acestor lucrări, la Braniștea a sosit Comisia de Omologare a bazelor sportive, alcătuită din reprezentanți ai Federaţiei Române de Fotbal, ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Jandarmeriei și Direcției de Sport. Verdictul a fost OMOLOGAREA!

După ce, anul trecut, a reuşit promovarea, iată că, în scurt timp, echipa din Braniștea a obţinut şi dreptul de a-şi disputa jocurile de Liga a III-a pe propria bază sportivă. Mult succes!

Citit 1911 ori Ultima modificare Sâmbătă, 19 August 2023 11:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.