Din sportul gălățean. Start către Rio

Din sportul gălățean. Start către Rio
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

”TRICOLORI”. Delegația României de sportivi Under 15, care va participa la un important turneu internațional în Brazilia (19-27 august), va pleca sâmbătă din țară, cu destinația Rio de Janeiro. Din delegație fac parte și patru gălățeni, doi sportivi și doi antrenori.

RUGBY. În etapa a doua a Diviziei Naționale de rugby seniori, echipa CSM Galați va juca, sâmbătă, în deplasare, la CSM Bucovina Suceava. Reamintim că echipa noastră face parte din Grupa B, alături de CSU Cluj, Steaua, Suceava și CSM Constanța.

VOLEI. Selecționata masculină de volei a țării noastre, aflată în cantonament pentru Europene la Brașov, va susține, sâmbătă și duminică, încă două jocuri de verificare cu Finlanda. Încă un meci a avut loc vineri seară.

TENIS. Patricia Maria Țig (Arcada Galați) a înregistrat o victorie și o înfrângere în turneul de la Roehampton (Marea Britanie): 6-1, 7-5 cu Ella McDonald (Marea Britanie) și 7-6(8), 6-7(3), 6-10 cu Yeon Woo Ku (Coreea de Sud).

CANTONAMENT. Un grup de 12 sportivi de la Clubul Dacia au efectuat un cantonament de pregătire pe Litoral, sub îndrumarea antrenorului Mircea Basarab. Altfel, doi tenismeni de la Dacia, Narcisa Marcu și Mihai Leonard Mironescu, se află în acest weekend în Capitală, pentru a lua parte la un turneu Under 18.

Citit 529 ori Ultima modificare Vineri, 18 August 2023 13:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.