Încă trei medalii de argint la Campionatul Național de haltere pentru copii

Încă trei medalii de argint la Campionatul Național de haltere pentru copii
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

HALTERE. Ultima zi a Campionatului Național de haltere pentru copiii de la Arad a mai adus trei medalii la zestrea gălățenilor. De data aceasta, cel care a punctat este Răzvan Habelea. Elev al antrenorilor Nicolae Mihai și Marin Otinceanu (Clubul Dunărea), Răzvan (12 ani) s-a clasat de trei ori pe locurile secunde la categoria 55 kg (cu 43/64/107 kg), obţinând trei medalii de argint și titlul de vicecampion. Fratele și colegul de club Eduard  Habelea a obținut trei locuri 5, cu un total de 77 kg.

PATINAJ. Municipiul Cluj-Napoca a găzduit ultima competiție oficială a anului la patinaj pe role - Campionatul Național pentru seniori. Prof. Dorin Radu de la Dunărea Galați a prezentat la start un singur concurent - Dana Istrate. Aceasta a obţinut două clasări pe locul IV. Sezonul competițional se va încheia în Inzell (Germania), unde gălățeanul Mihail Filip Woicik (Dunărea) va concura în probele de sprint.

Altfel, gălățenii se află în așteptarea deschiderii patinoarului și se antrenează pe uscat, pe biciclete sau în sala de forță.

HANDBAL. Echipa de junioare II a CSM Galați participă la un turneu la Brașov, alături de formațiile din Zalău, Vaslui și Odorhei. La Galați continuă meciurile de verificare într-un turneu ce se încheie astăzi, la Sala "Dunărea". Iau parte echipele CSM Roman, Sepsi Sf. Gheorghe, CSM Galați și formația de tineret a HC Dunărea Brăila.

Citit 858 ori Ultima modificare Joi, 24 August 2023 14:14

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.