Debut de bun augur pentru echipele gălățene

Debut de bun augur pentru echipele gălățene
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Prima etapă a celui de-al treilea eșalon a adus rezultate favorabile echipelor noastre, care au obţinut patru din cele șase puncte puse în joc.

Pornită net favorită, Unirea Braniștea a trebuit să facă eforturi pentru a se impune în fața echipei Voința Limpeziș. Până la urmă, pe fondul unui joc pe care l-a controlat, a învins cu scorul de 2-1 (1-0), un succes important pentru începutul de sezon. Scorul a fost deschis de Răducan (min. 20 - penalti), au egalat buzoienii (min. 61), pentru ca tabela să fie pecetluită la 2-1 de către același Răducan.

Atmosferă sărbătorească la Braniștea, cu tribune pline, plus multă lume în preajmă, la acest eveniment istoric pentru comunitate.

Echipa de start: Paharnicu - Mihai, Enache, Manea, Hilohi - Murgoci, D. Cireș - M. Cireș, Răducan, Țicămucă - Lefter. Încă trei jucători au intrat pe parcurs: Docuz, Jordan și Grădinaru.

Meciul următor este programat la Viitorul Ianca.

* Sporting Liești a încheiat cu scorul de 1-1 prima etapă, pe terenul celor de la Viitorul Ianca, după ce la pauză a condus cu 1-0 (gol marcat de Crihană). Gazdele de la Viitorul au încheiat meciul cu doi jucători eliminați.

Lieștenii au început cu "11"-le: Cilighidreanu - Podașcă, Munchiu, Maftei, D. Dima - Țopa, Iacob, Chiriac, Stan - Crihană, Costea. Au mai intrat: F. Dima, Florea, Iordache și Grigoraș.

În runda a doua, Sporting Liești va juca pe teren propriu cu nou-promovata Hamangia Baia (jud. Tulcea).

Citit 1716 ori Ultima modificare Luni, 28 August 2023 00:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.