Junioarele II ale CSM - primul loc în turneul de la Brașov

Junioarele II ale CSM - primul loc în turneul de la Brașov
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Orașul de la poalele Tâmpei a găzduit meciurile a două turnee de verificare pentru echipele de handbal junioare I și II. Între participante s-au numărat și echipele CS Municipal Galați, la ambele categorii de vârstă.

Gălățencele de la junioare II (pregătite de antrenorul Viorel Alexandru) au fost de neînvins, încheind toate partidele cu victorii, dintre care una singură cu un scor la limită. Au început cu partidele din grupă: 28-14 cu AHS Valeria Motogna Zalău, 16-11 cu LPS Vaslui, 19-6 cu CSS Odorheiu Secuiesc. La ieșirea din grupă, au întâlnit, în semifinale, formația gazdă, Transilvania Brașov (condusă de celebra fostă handbalistă Mariana Târcă). Jocul n-a fost deloc ușor, avantajele terenului propriu fiind... la vedere. Și, totuși, fetele lui Viorel Alexandru au biruit, trecându-și în cont o victorie excelentă: 11-10. Finala turneului a revenit echipei noastre și încă la un scor elocvent: 21-17 cu CSM Ploiești.

Iată și numele jucătoarelor laureate: Ariana Ardeleanu, Raluca Crăciun - Monica Scarlat, Elena Retegan, Miruna Baldovin, Larisa Toma, Diana Mușat, Maya Darie, Alexia Bucner, Alexandra Postolache, Delia Ghimpu, Atena Zahei, Andreea Codreanu, Bianca Avram, Denisa Radu, Cristina Gavril și Denisa Holban. De notat că din acest lot au făcut parte patru jucătoare de numai 13 ani, deși categoria de vârstă este de 15-16 ani.

În același turneu au fost prezente și junioarele I ale CSM Galați. Acestea au susținut cinci meciuri, încheiate cu două victorii și trei înfrângeri. A fost 25-19 cu Sporting Ghimbav și 29-18 cu CSS Petroșani, respectiv, 19-25 cu Corona Brașov, 25-35 cu CSM Făgăraș și 12-40 cu Rapid. Campionatul începe pe 16 septembrie, dar până atunci elevele antrenoarei Sanda Asandei vor mai susține un meci de verificare.

Citit 510 ori Ultima modificare Joi, 31 August 2023 07:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.