Derbiul antrenorilor gălăţeni, adjudecat de cei din... Ianca

Derbiul antrenorilor gălăţeni, adjudecat de cei din... Ianca
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Se poate spune că meciul Viitorul Ianca - Unirea Braniștea a fost un meci al antrenorilor... gălățeni. Pe de o parte, Viorel Tănase și Tudorel Pelin, contra Ionuț Niculcea și Alex Iliuciuc, primii doi având avantaj pe tabelă la finalul meciului. Partida s-a încheiat cu 2-1 pentru Viitorul Ianca, după 2-0 la pauză.

Începutul jocului a arătat-o pe Unirea mai activă, Murgoci, Răducan și Țicămucă aflându-se foarte aproape de gol, parte din acțiuni fiind rezolvate de către goalkeeperul advers. A trecut această perioadă și Viitorul s-a avântat spre buturilor oaspeților. Prin două faze fixe, corner și lovitură liberă, s-a făcut 2-0, datorită golurilor semnate de Moroianu și Ciucureanu.

În mitanul al doilea, Braniștea a ripostat prin Răducan, din penalti (min. 72), dar n-a mai putut să egaleze, într-un joc echilibrat.

Unirea a jucat în formula: Paharnicu - Mihai, Enache, Manea, Hilohi - D. Cireș, Murgoci - Țicămucă, Răducan. M. Cireș - Docuz. Au mai jucat: Popa, Lefter, Jordan și Grădinaru.

* Sporting Liești a zburdat o oră (5-1, în minutul 57), fructificând o parte din sumedeniile de ocazii prin Al. Stan (2), Maftei (2, unul din penalti) și Iordache. Finalul a devenit unul neprevăzut, după cele cinci schimbări din tabăra lieștenilor. La fluierul final a fost 5-3 în meciul cu nou-promovata Hamangia Baia. "Am vrut să acord minute şi jucătorilor tineri", ne-a spus antrenorul Cătălin Savu. O temă de meditație pentru stafful tehnic lieștean.

Iată echipa aliniată: Cilighidreanu - Podașcă, Munchiu, Maftei, Bădilaș - Iacob, Iordache, Crihană - Stan, Costea, Țopa. Au mai intrat: Chiriac, D. Dima, Dulgheru, F. Dima și Coman.

Celelalte rezultate din Seria a II-a: Voința Limpeziș - Metalul Buzău 0-4, Viitorul Șuțești - CSM Focșani 0-3, CSM Rm. Sărat - Dacia Unirea Brăila 1-3.

În weekendul următor are loc derbiul gălățean Unirea Braniștea - Sporting Liești, ce se anunță foarte interesant.

Citit 1566 ori Ultima modificare Duminică, 03 Septembrie 2023 14:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.