"Tricolorii", la Campionatul European de volei

"Tricolorii", la Campionatul European de volei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. Selecționata României a disputat, în Israel, primele trei meciuri din Grupa D a Campionatului European de volei masculin, care s-au încheiat cu două înfrângeri și un succes: 3-2 cu Turcia, 0-3 cu Portugalia și 2-3 cu Israel. Duminică seară, "tricolorii" vor juca cu Grecia, iar luni întâlnesc Franța. Două meciuri extrem de importante pentru calificarea în optimile de finală.

RUGBY. CSM Galați a jucat în deplasare, la CSU Cluj, în ultima etapă a Diviziei Naționale de rugby seniori. Mai bine de 20 de minute s-a menținut echilibrul, iar la pauză tabela a arătat 26-0. Desprinderea a avut loc după pauză, iar până la fluierul final scorul a urcat până la 64-7. Punctele oaspeților au fost realizate de Ungureanu - încercare și Vicol - transformare.

HANDBAL. Echipa de junioare I a CS Municipal Galați se află în plină campanie de pregătire în vederea noului sezon competițional. Prof. Sanda Asandei, antrenoarea echipei, se bazează pe următorul lot de jucătoare: Sofia Bălan, Ema Sărbușcă - Doriana Pelin, Alice Bălănică, Cosmina Dănilă, Daria Dabija, Iris Baștină, Bianca Trincă, Alexandra Comănescu, Ana Stoilescu, Denisa Bordeianu, Roberta Păduraru, Gabriela Bujor, Cristina Toader, Alisia Chiscop și Maria Istrate.

Noul campionat va debuta pe 16 septembrie.

Citit 600 ori Ultima modificare Duminică, 03 Septembrie 2023 17:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.