O nouă ediție a ”Cupei Arcada”

O nouă ediție a ”Cupei Arcada”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

VOLEI. Săptămâna viitoare, joi, vineri și sâmbătă (14-16 septembrie) va avea loc o nouă ediție a tradiționalei competiții ”Cupa Arcada”. Sunt meciuri de pregătire, atât de utile înaintea startului oricărei competiții. De această dată vor juca: Vojvodina Novisad, Dinamo, Steaua și CSM Arcada.

FOTBAL. Se dă startul și în competiția feminină – eșalonul secund de fotbal. Echipa gălățeană Oțelul (fosta FC Universitatea) joacă duminică, ora 16,00, pe teren propriu (”Siderurgistul”) cu echipa CN ”Nicu Gane”.

HANDBAL. În acest weekend debutează meciurile din eșalonul al doilea feminin. Echipa gălățeană CSM însă, va avea etapă liberă, primul joc urmând să-l dispute peste o săptămână acasă, cu CSM Bacău.

HALTERE. Alexandra Alexe a fost convocată la lotul național de haltere care s-a reunit la Bascov. Obiectivul fiind Campionatul European care se va desfășura în Antalya (Turcia ) în luna ianuarie a anului 2024.

BASCHET. Jucătorii echipei CSM au fost învinși în ”amicalul” de la Ploiești, 76-94 cu CSM Petrolul. În afara lui David Stan și Sebastian Ionescu au fost folosiți toți ceilalți jucători din lot.

Citit 393 ori Ultima modificare Vineri, 08 Septembrie 2023 15:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.